Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Шейко Т. В. 
Актуальність питання отримання натурального харчового барвника із соку столового буряка / Т. В. Шейко, Л. М. Хомічак, Л. М. Мельник, С. В. Матко // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 6-10 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_3
  Повний текст PDF - 240.7 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шейко Т.
  • Хомічак Л.
  • Мельник Л.
  • Матко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шейко Т. В. Актуальність питання отримання натурального харчового барвника із соку столового буряка / Т. В. Шейко, Л. М. Хомічак, Л. М. Мельник, С. В. Матко // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 6-10 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мельник Лілія Миколаївна (економічні науки)
  • Мельник Лариса Михайлівна (економічні науки)
  • Мельник Лілія Миколаївна (1982–) (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського