Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Шейко Т. В. Актуальність питання отримання натурального харчового барвника із соку столового буряка / Т. В. Шейко, Л. М. Хомічак, Л. М. Мельник, С. В. Матко // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 6-10 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шейко Т. В. Актуальність питання отримання натурального харчового барвника із соку столового буряка / Т. В. Шейко, Л. М. Хомічак, Л. М. Мельник, С. В. Матко // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 6-10 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |