Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Поліщук Г. Є. 
Обґрунтування рецептурного складу пастоподібних молоковмісних продуктів для харчування військовослужбовців / Г. Є. Поліщук, Г. О. Сімахіна, Т. В. Семко, І. М. Устименко // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 107-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_19
  Повний текст PDF - 250.926 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Поліщук Г.
  • Сімахіна Г.
  • Семко Т.
  • Устименко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Поліщук Г. Є. Обґрунтування рецептурного складу пастоподібних молоковмісних продуктів для харчування військовослужбовців / Г. Є. Поліщук, Г. О. Сімахіна, Т. В. Семко, І. М. Устименко // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 107-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Семко Тетяна Вікторівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського