Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Пешук Л. В. 
Розширення асортименту м’ясних продуктів для людей, які працюють з підвищеним фізичним навантаженням / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко, О. І. Гащук // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 99-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_17
  Повний текст PDF - 235.72 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пешук Л.
  • Носенко Т.
  • Гащук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пешук Л. В. Розширення асортименту м’ясних продуктів для людей, які працюють з підвищеним фізичним навантаженням / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко, О. І. Гащук // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 99-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського