Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Пешук Л. В. Розширення асортименту м’ясних продуктів для людей, які працюють з підвищеним фізичним навантаженням / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко, О. І. Гащук // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 99-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пешук Л. В. Розширення асортименту м’ясних продуктів для людей, які працюють з підвищеним фізичним навантаженням / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко, О. І. Гащук // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 99-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |