Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Лызова В. Ю. 
Исследование возможности использования глицина при производстве вареных колбас / В. Ю. Лызова, Л. У. Войцеховская // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_13
  Повний текст PDF - 259.583 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лызова В.
  • Войцеховская Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лызова В. Ю. Исследование возможности использования глицина при производстве вареных колбас / В. Ю. Лызова, Л. У. Войцеховская // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського