Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Лызова В. Ю. Исследование возможности использования глицина при производстве вареных колбас / В. Ю. Лызова, Л. У. Войцеховская // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лызова В. Ю. Исследование возможности использования глицина при производстве вареных колбас / В. Ю. Лызова, Л. У. Войцеховская // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |