Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Бондар С. В. Результати порівняльних досліджень властивостей різних видів м’яса птиці відокремленого за допомогою механічних засобів / С. В. Бондар, Ю. І. Охріменко, Т. Ю. Клищова, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бондар С. В. Результати порівняльних досліджень властивостей різних видів м’яса птиці відокремленого за допомогою механічних засобів / С. В. Бондар, Ю. І. Охріменко, Т. Ю. Клищова, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |