Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Баль-Прилипко Л. В. 
Науково-практичні аспекти регулювання властивостей водного компоненту рецептур м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова, Е. Р. Старкова, О. П. Сокирко, Г. І. Брона // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 46-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_10
  Повний текст PDF - 841.974 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баль-Прилипко Л.
  • Леонова Б.
  • Старкова Е.
  • Сокирко О.
  • Брона Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баль-Прилипко Л. В. Науково-практичні аспекти регулювання властивостей водного компоненту рецептур м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова, Е. Р. Старкова, О. П. Сокирко, Г. І. Брона // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 46-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського