Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Баль-Прилипко Л. В. Науково-практичні аспекти регулювання властивостей водного компоненту рецептур м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова, Е. Р. Старкова, О. П. Сокирко, Г. І. Брона // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 46-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. В. Науково-практичні аспекти регулювання властивостей водного компоненту рецептур м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова, Е. Р. Старкова, О. П. Сокирко, Г. І. Брона // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 46-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |