Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Йовбак У. С. 
Розробка желейної глазурі на основі морквяного пектиновмісного соку з додаванням комплексних структуроутворювачів / У. С. Йовбак, В. І. Оболкіна // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 35-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_9
  Повний текст PDF - 1.017 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Йовбак У.
  • Оболкіна В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Йовбак У. С. Розробка желейної глазурі на основі морквяного пектиновмісного соку з додаванням комплексних структуроутворювачів / У. С. Йовбак, В. І. Оболкіна // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 35-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського