Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Йовбак У. С. Розробка желейної глазурі на основі морквяного пектиновмісного соку з додаванням комплексних структуроутворювачів / У. С. Йовбак, В. І. Оболкіна // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 35-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Йовбак У. С. Розробка желейної глазурі на основі морквяного пектиновмісного соку з додаванням комплексних структуроутворювачів / У. С. Йовбак, В. І. Оболкіна // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 35-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |