Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Дробот В. І. Технологічні аспекти використання борошна спельти у хлібопеченні / В. І. Дробот, Л. А. Михонік, А. Б. Семенова // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дробот В. І. Технологічні аспекти використання борошна спельти у хлібопеченні / В. І. Дробот, Л. А. Михонік, А. Б. Семенова // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |