Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Шугай М. О. 
Мікробіологічна якість вітчизняних сирів / М. О. Шугай, Н. А. Чорна, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 98-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_22
  Повний текст PDF - 774.567 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шугай М.
  • Чорна Н.
  • Кігель Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шугай М. О. Мікробіологічна якість вітчизняних сирів / М. О. Шугай, Н. А. Чорна, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 98-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шугай Мирослава Олександрівна (біологічні науки)
  • Чорна Наталя Анатоліївна (технічні науки)
  • Чорна Наталія Анатоліївна (технічні науки)
  • Кігель Наталя Федорівна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського