Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Жукова Я. Ф. Особливості накопичення діацетилу та ацетальдегіду упродовж ферментування вершків культурами L.lactis ssp. lactis biovar.diacetylactis / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, С. С. Петрищенко // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 84-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Жукова Я. Ф. Особливості накопичення діацетилу та ацетальдегіду упродовж ферментування вершків культурами L.lactis ssp. lactis biovar.diacetylactis / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, С. С. Петрищенко // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 84-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |