Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Жукова Я. Ф. 
Особливості накопичення діацетилу та ацетальдегіду упродовж ферментування вершків культурами L.lactis ssp. lactis biovar.diacetylactis / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, С. С. Петрищенко // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 84-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_19
  Повний текст PDF - 1.462 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Жукова Я.
  • Король Ц.
  • Петрищенко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Жукова Я. Ф. Особливості накопичення діацетилу та ацетальдегіду упродовж ферментування вершків культурами L.lactis ssp. lactis biovar.diacetylactis / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, С. С. Петрищенко // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 84-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського