Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Гудима В. В. Виділення, ідентифікація та вивчення властивостей молочнокислих бактерій із кефірних грибків та кефіру / В. В. Гудима, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 64-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гудима В. В. Виділення, ідентифікація та вивчення властивостей молочнокислих бактерій із кефірних грибків та кефіру / В. В. Гудима, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 64-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |