Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Вербицький С. Б. 
Можливості експорту м’яса і м’ясних продуктів до країн-членів ЄС: вимоги та перспективи / С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_12
  Повний текст PDF - 569.365 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вербицький С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вербицький С. Б. Можливості експорту м’яса і м’ясних продуктів до країн-членів ЄС: вимоги та перспективи / С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського