Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Писарець О. П. Вплив комплексних поліпшувачів на технологічний процес та якість виробів з кукурудзяним борошном / О. П. Писарець, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Писарець О. П. Вплив комплексних поліпшувачів на технологічний процес та якість виробів з кукурудзяним борошном / О. П. Писарець, В. І. Дробот // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |