Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Франко О. В. 
Бактеріальні препарати як додатковий "бар’єр" у виробництві ферментованих м’ясних продуктів / О. В. Франко, С. Г. Даниленко, Л. П. Недорізанюк // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_9
  Повний текст PDF - 1.154 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Франко О.
  • Даниленко С.
  • Недорізанюк Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Франко О. В. Бактеріальні препарати як додатковий "бар’єр" у виробництві ферментованих м’ясних продуктів / О. В. Франко, С. Г. Даниленко, Л. П. Недорізанюк // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського