Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Франко О. В. Бактеріальні препарати як додатковий "бар’єр" у виробництві ферментованих м’ясних продуктів / О. В. Франко, С. Г. Даниленко, Л. П. Недорізанюк // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Франко О. В. Бактеріальні препарати як додатковий "бар’єр" у виробництві ферментованих м’ясних продуктів / О. В. Франко, С. Г. Даниленко, Л. П. Недорізанюк // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |