Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Шугай М. О. 
Безпечність та якість сиру: як поліпшити мікробіологічні показники молока-сировини / М. О. Шугай, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 105-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_14
  Повний текст PDF - 1.694 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шугай М.
  • Кігель Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шугай М. О. Безпечність та якість сиру: як поліпшити мікробіологічні показники молока-сировини / М. О. Шугай, Н. Ф. Кігель // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 105-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського