Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Орлюк Ю. Т. 
Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирів / Ю. Т. Орлюк, Г. Ф. Калмикова, С. А. Наріжний // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 82-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_11
  Повний текст PDF - 1.134 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Орлюк Ю.
  • Калмикова Г.
  • Наріжний С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Орлюк Ю. Т. Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирів / Ю. Т. Орлюк, Г. Ф. Калмикова, С. А. Наріжний // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 82-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського