Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Єресько Г. О. Вплив геометричних параметрів зубчастих емульситаторів на структурно-механічні характеристики дрібнодисперсних фаршів / Г. О. Єресько, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 65-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Єресько Г. О. Вплив геометричних параметрів зубчастих емульситаторів на структурно-механічні характеристики дрібнодисперсних фаршів / Г. О. Єресько, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 65-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |