Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Єресько Г. О. 
Вплив геометричних параметрів зубчастих емульситаторів на структурно-механічні характеристики дрібнодисперсних фаршів / Г. О. Єресько, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 65-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_10
  Повний текст PDF - 2.568 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Єресько Г.
  • Вербицький С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Єресько Г. О. Вплив геометричних параметрів зубчастих емульситаторів на структурно-механічні характеристики дрібнодисперсних фаршів / Г. О. Єресько, С. Б. Вербицький // Продовольчі ресурси. - 2013. - № 1. - С. 65-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2013_1_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського