Наукова періодика України Передгірне та гірське землеробство і тваринництво


Заяць О. І. 
Вплив глауконіту на якість яєчної шкаралупи / О. І. Заяць, С. О. Вовк, Я. С. Вовк // Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. - 2011. - Вип. 53(1). - С. 131-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pgzt_2011_53%281%29__23
  Повний текст PDF - 292.771 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Заяць О.
  • Вовк С.
  • Вовк Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Заяць О. І. Вплив глауконіту на якість яєчної шкаралупи / О. І. Заяць, С. О. Вовк, Я. С. Вовк // Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. - 2011. - Вип. 53(1). - С. 131-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pgzt_2011_53(1)__23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Заяць Оксана Ігорівна (сільськогосподарські науки)
  • Вовк Стах Осипович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського