Наукова періодика України | Передгірне та гірське землеробство і тваринництво | ||
Заяць О. І. Вплив глауконіту на якість яєчної шкаралупи / О. І. Заяць, С. О. Вовк, Я. С. Вовк // Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. - 2011. - Вип. 53(1). - С. 131-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pgzt_2011_53%281%29__23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Заяць О. І. Вплив глауконіту на якість яєчної шкаралупи / О. І. Заяць, С. О. Вовк, Я. С. Вовк // Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. - 2011. - Вип. 53(1). - С. 131-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pgzt_2011_53(1)__23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |