Наукова періодика України Освітній простір України


Потапкіна Л. 
Готовність фахівців готельно-ресторанної справи до інноваційної професійної діяльності : рівнева характеристика / Л. Потапкіна // Освітній простір України. - 2018. - Вип. 14. - С. 108-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/opu_2018_14_18
  Повний текст PDF - 150.271 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Потапкіна Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Потапкіна Л. Готовність фахівців готельно-ресторанної справи до інноваційної професійної діяльності : рівнева характеристика / Л. Потапкіна // Освітній простір України. - 2018. - Вип. 14. - С. 108-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/opu_2018_14_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського