Наукова періодика України | Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Паромчик И. И. Использование пряно-ароматического сырья в производстве хлебобулочных изделий / И. И. Паромчик, М. А. Челомбитько, Н. Ю. Королева, А. А. Светлугина // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 2, Т. 5. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2012_2_5_12 Рассмотрено использование пряно-ароматического сырья в производстве хлебобулочных изделий. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Паромчик И. И. Использование пряно-ароматического сырья в производстве хлебобулочных изделий / И. И. Паромчик, М. А. Челомбитько, Н. Ю. Королева, А. А. Светлугина // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 2, Т. 5. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2012_2_5_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |