Наукова періодика України Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету


Паромчик И. И. 
Использование пряно-ароматического сырья в производстве хлебобулочных изделий / И. И. Паромчик, М. А. Челомбитько, Н. Ю. Королева, А. А. Светлугина // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 2, Т. 5. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2012_2_5_12
Рассмотрено использование пряно-ароматического сырья в производстве хлебобулочных изделий.
  Повний текст PDF - 145.43 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Паромчик И.
  • Челомбитько М.
  • Королева Н.
  • Светлугина А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Паромчик И. И. Использование пряно-ароматического сырья в производстве хлебобулочных изделий / И. И. Паромчик, М. А. Челомбитько, Н. Ю. Королева, А. А. Светлугина // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 2, Т. 5. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2012_2_5_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського