Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Пасічний В. М. 
Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук, Н. В. Олійник, О. І. Положишникова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2018. - № 1. - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2018_1_5
  Повний текст PDF - 875.572 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пасічний В.
  • Гередчук А.
  • Олійник Н.
  • Положишникова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пасічний В. М. Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук, Н. В. Олійник, О. І. Положишникова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2018. - № 1. - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2018_1_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Гередчук Аліна Михайлівна (технічні науки)
  • Олійник Наталія Володимирівна (технічні науки)
  • Олійник Наталія Вікторівна (технічні науки)
  • Положишникова Ольга Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського