Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Ткаченко А. С. Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини / А. С. Ткаченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2018. - № 1. - С. 135-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2018_1_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ткаченко А. С. Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини / А. С. Ткаченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2018. - № 1. - С. 135-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2018_1_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |