Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Тюрікова І. С. 
Розроблення харчових раціонів резистентної дії / І. С. Тюрікова, Ю. Г. Наконечна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2018. - № 1. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2018_1_10
  Повний текст PDF - 1.548 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тюрікова І.
  • Наконечна Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тюрікова І. С. Розроблення харчових раціонів резистентної дії / І. С. Тюрікова, Ю. Г. Наконечна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2018. - № 1. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2018_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тюрікова Інна Станіславівна (технічні науки)
  • Наконечна Юлія Григорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського