Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Тюрікова І. С. Розроблення харчових раціонів резистентної дії / І. С. Тюрікова, Ю. Г. Наконечна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2018. - № 1. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2018_1_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тюрікова І. С. Розроблення харчових раціонів резистентної дії / І. С. Тюрікова, Ю. Г. Наконечна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2018. - № 1. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2018_1_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |