Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Назаренко В. О. 
Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методу / В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш, Н. О. Офіленко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 60-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_9
  Повний текст PDF - 908.587 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Назаренко В.
  • Кайнаш А.
  • Офіленко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Назаренко В. О. Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методу / В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш, Н. О. Офіленко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 60-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Назаренко Валентин Олексійович (технічні науки)
  • Назаренко Валентина Олексіївна (технічні науки)
  • Кайнаш Алла Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського