Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Хомич Г. П. 
Розробка технології фруктових соусів iз використанням бананів та соку чорної смородини / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач, М. В. Кирильченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 45-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_7
  Повний текст PDF - 899.487 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.
  • Ткач Н.
  • Кирильченко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. П. Розробка технології фруктових соусів iз використанням бананів та соку чорної смородини / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач, М. В. Кирильченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 45-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хомич Галина Панасівна (технічні науки)
  • Ткач Надія Іванівна (технічні науки)
  • Кирильченко Марина Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського