Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Мельников К. О. Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, Т. С. Листопад // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мельников К. О. Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, Т. С. Листопад // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |