Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Мельников К. О. 
Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, Т. С. Листопад // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_4
  Повний текст PDF - 901.688 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мельников К.
  • Колісниченко Т.
  • Мацук Ю.
  • Листопад Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мельников К. О. Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, Т. С. Листопад // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Колісниченко Тетяна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського