Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Офіленко Н. О. 
Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів / Н. О. Офіленко, А. П. Кайнаш // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 68-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_10
  Повний текст PDF - 849.349 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Офіленко Н.
  • Кайнаш А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Офіленко Н. О. Вплив біотехнологічних процесів на якість плавлених сирів / Н. О. Офіленко, А. П. Кайнаш // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 68-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кайнаш Алла Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського