Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Шурдук І. В. Безпечність ковбасних виробів із використанням добавки білково-мінеральної / І. В. Шурдук, М. Л. Серік, А. І. Шурдук, С. П. Антоненко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2016. - № 1. - С. 119-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2016_1_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шурдук І. В. Безпечність ковбасних виробів із використанням добавки білково-мінеральної / І. В. Шурдук, М. Л. Серік, А. І. Шурдук, С. П. Антоненко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2016. - № 1. - С. 119-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2016_1_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |