Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Голембовская Н. В. 
Влияние пиковолновой обработки на показатели качества мяса карпа / Н. В. Голембовская, Т. К. Лебская // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 134-139 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_18
  Повний текст PDF - 1.297 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Голембовская Н.
  • Лебская Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Голембовская Н. В. Влияние пиковолновой обработки на показатели качества мяса карпа / Н. В. Голембовская, Т. К. Лебская // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 134-139 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського