Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Голембовская Н. В. Влияние пиковолновой обработки на показатели качества мяса карпа / Н. В. Голембовская, Т. К. Лебская // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 134-139 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Голембовская Н. В. Влияние пиковолновой обработки на показатели качества мяса карпа / Н. В. Голембовская, Т. К. Лебская // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 134-139 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |