Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Капліна Т. В. 
Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 121-127 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_16
  Повний текст PDF - 1.445 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Капліна Т.
  • Столярчук В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Капліна Т. В. Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 121-127 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Капліна Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  • Столярчук Валентина Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського