Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Капліна Т. В. Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 121-127 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Капліна Т. В. Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 121-127 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |