Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Дейниченко Г. В. 
Вплив гомогенізації на склад жирової фази та органолептичні показники м’якого морозива на основі сироватки / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, І. М. Беляєва // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_11
  Повний текст PDF - 607.957 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Золотухіна І.
  • Беляєва І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. В. Вплив гомогенізації на склад жирової фази та органолептичні показники м’якого морозива на основі сироватки / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, І. М. Беляєва // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дейниченко Григорій Вікторович (технічні науки)
  • Золотухіна Інна Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського