Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Манжос О. Ф. Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів / О. Ф. Манжос, А. Б. Бородай // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 41-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2014_1_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Манжос О. Ф. Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробів / О. Ф. Манжос, А. Б. Бородай // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 41-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2014_1_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |