Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Гордієнко О. В. Розробка методу розрахунку глибини різа харчових продуктів високошвидкісним струменем води / О. В. Гордієнко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 129-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гордієнко О. В. Розробка методу розрахунку глибини різа харчових продуктів високошвидкісним струменем води / О. В. Гордієнко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 129-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |