Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Гордієнко О. В. 
Розробка методу розрахунку глибини різа харчових продуктів високошвидкісним струменем води / О. В. Гордієнко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 129-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_30
  Повний текст PDF - 296.542 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гордієнко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гордієнко О. В. Розробка методу розрахунку глибини різа харчових продуктів високошвидкісним струменем води / О. В. Гордієнко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 129-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гордієнко Олександр Володимирович (1993–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського