Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Холодова О. Ю. 
Класифікація споживних властивостей і формулювання номенклатури показників якості варених ковбасних виробів / О. Ю. Холодова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 76-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_18
  Повний текст PDF - 329.613 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Холодова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Холодова О. Ю. Класифікація споживних властивостей і формулювання номенклатури показників якості варених ковбасних виробів / О. Ю. Холодова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 76-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Холодова Ольга Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського