Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Шамян С. М. Підвищення харчової і біологічної цінності борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини / С. М. Шамян, Ж. Є. Плахотіна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2009. - № 1. - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2009_1_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шамян С. М. Підвищення харчової і біологічної цінності борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини / С. М. Шамян, Ж. Є. Плахотіна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2009. - № 1. - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2009_1_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |