Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Левченко Ю. В. Удосконалення технології квасу за рахунок додавання рослинної сировини місцевого походження / Ю. В. Левченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2009. - № 1. - С. 86-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2009_1_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Левченко Ю. В. Удосконалення технології квасу за рахунок додавання рослинної сировини місцевого походження / Ю. В. Левченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2009. - № 1. - С. 86-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2009_1_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |