Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Рогова А. Л. Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна / А. Л. Рогова, О. В. Іванова, Т. Г. Панасова, Л. М. Медведь // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2008. - № 1. - С. 99-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2008_1_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рогова А. Л. Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна / А. Л. Рогова, О. В. Іванова, Т. Г. Панасова, Л. М. Медведь // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2008. - № 1. - С. 99-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2008_1_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |