Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Рогова А. Л. 
Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна / А. Л. Рогова, О. В. Іванова, Т. Г. Панасова, Л. М. Медведь // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2008. - № 1. - С. 99-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2008_1_22
  Повний текст PDF - 275.994 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рогова А.
  • Іванова О.
  • Панасова Т.
  • Медведь Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рогова А. Л. Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна / А. Л. Рогова, О. В. Іванова, Т. Г. Панасова, Л. М. Медведь // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2008. - № 1. - С. 99-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2008_1_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рогова Алла Леонідівна (технічні науки)
  • Медведь Лоліта Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського