Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Козак В. Н. Качество и сохранность сахарного печенья с вторичными продуктами пищевой промышленности / В. Н. Козак, А. Б. Бородай // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2008. - № 1. - С. 88-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2008_1_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Козак В. Н. Качество и сохранность сахарного печенья с вторичными продуктами пищевой промышленности / В. Н. Козак, А. Б. Бородай // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2008. - № 1. - С. 88-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2008_1_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |