Наукова періодика України Науковий вісник НЛТУ України


Любчик О.С. 
Аналіз основних напрямів удосконалення системи метрологічного забезпечення виробництва харчової продукції / О.С. Любчик, М.М. Микийчук // Науковий вісник НЛТУ України. - 2015. - Вип. 25.4. - С. 167-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2015_25.4_29
  Повний текст PDF - 227.787 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Любчик О.
  • Микийчук М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Любчик О.С. Аналіз основних напрямів удосконалення системи метрологічного забезпечення виробництва харчової продукції / О.С. Любчик, М.М. Микийчук // Науковий вісник НЛТУ України. - 2015. - Вип. 25.4. - С. 167-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2015_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Любчик Ольга Сергіївна (технічні науки)
  • Микийчук Микола Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського