Наукова періодика України Науковий вісник НЛТУ України


Солод М. І. 
Використання пальмової олії у харчовій промисловості: світовий досвід / М. І. Солод // Науковий вісник НЛТУ України. - 2015. - Вип. 25.10. - С. 249-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2015_25.10_43
  Повний текст PDF - 238.431 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Солод М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Солод М. І. Використання пальмової олії у харчовій промисловості: світовий досвід / М. І. Солод // Науковий вісник НЛТУ України. - 2015. - Вип. 25.10. - С. 249-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2015_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Солод Микола Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського