Наукова періодика України | Науковий вісник НЛТУ України | ||
Павлишин М. Л. Формування якості морозива з додаванням дикорослих ягід / М. Л. Павлишин, Р. М. Захарчин, Є. І. Бурак // Науковий вісник НЛТУ України. - 2014. - Вип. 24.2. - С. 173-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2014_24.2_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлишин М. Л. Формування якості морозива з додаванням дикорослих ягід / М. Л. Павлишин, Р. М. Захарчин, Є. І. Бурак // Науковий вісник НЛТУ України. - 2014. - Вип. 24.2. - С. 173-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2014_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |