Наукова періодика України Науковий вісник НЛТУ України


Павлишин М. Л. 
Формування якості морозива з додаванням дикорослих ягід / М. Л. Павлишин, Р. М. Захарчин, Є. І. Бурак // Науковий вісник НЛТУ України. - 2014. - Вип. 24.2. - С. 173-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2014_24.2_28
  Повний текст PDF - 187.16 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлишин М.
  • Захарчин Р.
  • Бурак Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлишин М. Л. Формування якості морозива з додаванням дикорослих ягід / М. Л. Павлишин, Р. М. Захарчин, Є. І. Бурак // Науковий вісник НЛТУ України. - 2014. - Вип. 24.2. - С. 173-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2014_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлишин Маріанна Львівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського