Наукова періодика України | Науковий вісник НЛТУ України | ||
Демкевич Л. І. Шкіряна сировина: способи консервування, попередження мікробного псування та поліпшення якості / Л. І. Демкевич, М. Ю. Барна, О. В. Сафронова, А. М. Уська // Науковий вісник НЛТУ України. - 2013. - Вип. 23.1. - С. 168-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2013_23.1_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Демкевич Л. І. Шкіряна сировина: способи консервування, попередження мікробного псування та поліпшення якості / Л. І. Демкевич, М. Ю. Барна, О. В. Сафронова, А. М. Уська // Науковий вісник НЛТУ України. - 2013. - Вип. 23.1. - С. 168-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2013_23. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |