Наукова періодика України | Науковий вісник НЛТУ України | ||
Dobrowolska A. Тhe quality impact of fruits of four berry plant species and their maceration period on the quality of wines / A. Dobrowolska, I. Ochmian, U. Bashutska. // Науковий вісник НЛТУ України. - 2013. - Вип. 23.13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2013_23.13_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Dobrowolska A. Тhe quality impact of fruits of four berry plant species and their maceration period on the quality of wines / A. Dobrowolska, I. Ochmian, U. Bashutska. // Науковий вісник НЛТУ України. - 2013. - Вип. 23.13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2013_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |