Наукова періодика України | Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України | ||
Угнівенко А. М. Збереженість м'ясних телят та основні фактори, що впливають на неї / А. М. Угнівенко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - Вип. 289. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2018_289_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Угнівенко А. М. Збереженість м'ясних телят та основні фактори, що впливають на неї / А. М. Угнівенко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - Вип. 289. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2018_289_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |