Наукова періодика України Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України


Угнівенко А. М. 
Збереженість м'ясних телят та основні фактори, що впливають на неї / А. М. Угнівенко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - Вип. 289. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2018_289_10
  Повний текст PDF - 353.992 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Угнівенко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Угнівенко А. М. Збереженість м'ясних телят та основні фактори, що впливають на неї / А. М. Угнівенко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - Вип. 289. - С. 71-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2018_289_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Угнівенко Анатолій Миколайович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського