Наукова періодика України Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України


Brindza J. 
The evaluation of bee bread quality / J. Brindza, Z. Schubertova, V. Brovarskyi, S. Velychko, I. Kreft, E. Ivanishovа // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 223. - С. 25-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2015_223_5
  Повний текст PDF - 1.64 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Brindza J.
  • Schubertova Z.
  • Brovarskyi V.
  • Velychko S.
  • Kreft I.
  • Ivanishovа E.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Brindza J. The evaluation of bee bread quality / J. Brindza, Z. Schubertova, V. Brovarskyi, S. Velychko, I. Kreft, E. Ivanishovа // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 223. - С. 25-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2015_223_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського