Наукова періодика України | Науковий вісник Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського | ||
Кирніс Н. Концептуальні засади забезпечення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства з надання кейтерингових послуг / Н. Кирніс // Науковий вісник Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського. Економічні науки. - 2017. - № 1. - С. 122-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvmduce_2017_1_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кирніс Н. Концептуальні засади забезпечення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства з надання кейтерингових послуг / Н. Кирніс // Науковий вісник Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського. Економічні науки. - 2017. - № 1. - С. 122-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvmduce_2017_1_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |