Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Дашковський О. О. Аналіз ризиків та критичних контрольних точок (НААСР), при виробництві м’ясних ковбас на ПП "Cтрийські делікатеси" / О. О. Дашковський, В. З. Салата // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: : Ветеринарні науки. - 2016. - Т. 18, № 3. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2016_18_3_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дашковський О. О. Аналіз ризиків та критичних контрольних точок (НААСР), при виробництві м’ясних ковбас на ПП "Cтрийські делікатеси" / О. О. Дашковський, В. З. Салата // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: : Ветеринарні науки. - 2016. - Т. 18, № 3. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2016_18_3_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |