Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Дашковський О. О. 
Аналіз ризиків та критичних контрольних точок (НААСР), при виробництві м’ясних ковбас на ПП "Cтрийські делікатеси" / О. О. Дашковський, В. З. Салата // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: : Ветеринарні науки. - 2016. - Т. 18, № 3. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2016_18_3_21
  Повний текст PDF - 351.129 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дашковський О.
  • Салата В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дашковський О. О. Аналіз ризиків та критичних контрольних точок (НААСР), при виробництві м’ясних ковбас на ПП "Cтрийські делікатеси" / О. О. Дашковський, В. З. Салата // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: : Ветеринарні науки. - 2016. - Т. 18, № 3. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2016_18_3_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дашковський Олег Остапович (ветеринарні науки)
  • Салата Володимир Зеновійович (1969–) (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського