Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Мацук Ю. А. 
Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних січених напівфабрикатів з використанням рибної сировини / Ю. А. Мацук, І. М. Марченко, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 90. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_90_7
  Повний текст PDF - 438.377 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мацук Ю.
  • Марченко І.
  • Пасічний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мацук Ю. А. Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних січених напівфабрикатів з використанням рибної сировини / Ю. А. Мацук, І. М. Марченко, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 90. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_90_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського