Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Капустян А. І. Отримання та характеристика продуктів деструкції пептидоглікану Lactobacillus acidophilus K 3111 / А. І. Капустян, Н. К. Черно // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Капустян А. І. Отримання та характеристика продуктів деструкції пептидоглікану Lactobacillus acidophilus K 3111 / А. І. Капустян, Н. К. Черно // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |