Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Капустян А. І. 
Отримання та характеристика продуктів деструкції пептидоглікану Lactobacillus acidophilus K 3111 / А. І. Капустян, Н. К. Черно // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_28
  Повний текст PDF - 535.233 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Капустян А.
  • Черно Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Капустян А. І. Отримання та характеристика продуктів деструкції пептидоглікану Lactobacillus acidophilus K 3111 / А. І. Капустян, Н. К. Черно // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черно Наталія Кирилівна (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського