Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Зозуля А. Вплив терміну зберігання на мікробіологічний склад йогуртів / А. Зозуля, М. Р. Сімонов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 119-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Зозуля А. Вплив терміну зберігання на мікробіологічний склад йогуртів / А. Зозуля, М. Р. Сімонов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 119-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_24. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |